uFeel.me
НЯМА
Автор: ninaaa,  11 февруари 2013 г. в 19:36 ч.
прочити: 276

Няма да се засечеме зная,

няма да ти кажа колко съм добре,

защото аз не мога да напусна тази стая,

съдбата ми е да съм затворено дете.

 

Няма да те гушна зная,

няма да усетиш мойта топлина,

защото не съм родена аз в рая,

съдбата ми е цял живот сама.

 

Няма да те видя зная,

изборът си приемам аз сега,

оставам тук в тази малка стая,

и самотата приемам за съдба.

 

Ала ще те обичам същто зная,

сърцето ми не те излъга разбери,

с любовта си само за тебе ще мечтая,

дори от мечтите да започне да боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me