uFeel.me
НЯМА КАК
Автор: hadjito,  3 юли 2011 г. в 15:21 ч.
прочити: 158
НЯМА КАК

Е, няма как
да бъде само пролет,
да бъдеш вечно млад
и силен.
Тече на времето водата
ту бистра и спокойна,
ту мътна, буйна и дълбока.
Но всичкото това
го знаем,
защото сме били
и в пролетта
и в младостта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me