uFeel.me
НЯКОИ...
Автор: lady_1,  3 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 353

НЯКОИ

Някои са твърде бедни,
а други прекалено богати.

Някои живеят в мизерия,
а други в охолство.

Някои хора постоянно
мислят за утрешния ден.

Някои нямат дори какво да ядът,
а пък други имат в излишък.

Защо хората на този свят
са толкова различни.

Защо хората на този свят
не бъдат равни.

Защо хората на този свят
се делят на бедни и богати.

Има твърде много въпроси,
на които отговора е неясен.

Съдбата може би е тази,
която ни съди.

Съдбата е тази, която
предрешава нашия живот.

Защо сме се родили въобще
на този свят.

Защо има толкова много
страдащи на нашата земя

и няма ли кой да им помогне,
и да ги отърве от тези мъки.

Светът не винаги е розов
и ние сме единствените,

които можем да си помогнем
като си помагаме един на друг.

Ако подадем ръка на бедния,
той няма да бъде толкова нещастен.

Ако не се нараняваме един друг,
няма да страдаме толкова много.

Затова ний сме единствените
на този свят,

които могат да превърнат
света дори в рай!

(София,03.12.2005г)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me