uFeel.me
НОЩНИ КЛИШЕТА
Автор: hair,  1 февруари 2012 г. в 08:05 ч.
прочити: 232

В утайката от мръсни сънища,

залети от отминали любови

пресичам пепеливи стърнища

под крясъка на голи сови.

 

В солта от старите омрази

въргалям душни часове.

Крещя наум онези кухи фрази

към още живи богове.

 

Порязвам пак и пак луната,

додето шурне бяла кръв

и чакам да заспи душата

така до следващия път.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me