uFeel.me
НОЩЕН ПОЛЕТ
Автор: melodia,  9 април 2011 г. в 00:12 ч.
прочити: 317

Полет в нощта
са мечтите ми бликнали -
като  от извор със жива вода.
Искам, поне мислено,
да се разтворя 
в кристалната му чистота.
И ефирна, и лека,
с успокоена душа
да започна,
щом утрото светне,
живота си нов -  
в пъстроцветна дъга ...
В нощния полет
сънувам аз изгреви,
а мечтите ми -
пият от извора 
жива вода.

2011-04-09

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me