uFeel.me
НОЩ
Автор: Asmodia,  5 октомври 2010 г. в 16:38 ч.
прочити: 323
Безсмислени мисли под пълна луна,
безпътни въздишки по обич една,
милиарди ситни звездици- вред красота,
луната обгърната в мрака, а той в самота...

Бели цветя, сякаш прикована магия
със сладникав аромат на спяща стихия
и там заклещено време, насред стръкове тънки,
в море от космически бисери на листните гънки.

Колония щурци във война срещу тишината,
спомен за спомена и сълза за вината,
неуловима песен и време неуловимо,
а то е жестоко, необратимо, неумолимо...

Снопове бледи лъчи, разпиляни някак си вяло,
все едно палитра в сиво, черно и бяло,
сенки на духове и няколко улични котки...
Страх от тъмното ли? Не- просто рефренче от стъклени нотки!

Ласка от ефира или полъх на вятър запален?
Безкрайна романтика или закъснял изгрев ален?
Въпроси и отговори... и пак... и отново...
Познат кръговрат и нищо, ама нищичко ново...

Ято мечти във вихър от прах и отчаяние,
силует на човек от сребърно сияние,
полет над себе си и приказен звън.
Май всичко красиво в нощта е било само сън...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me