uFeel.me
НО ИМА РАЗЛИКА ЕДНА....
Автор: linapaint,  15 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 625
Животът е
като дърво със корен,
един от клоните съм аз!
Листа се раждат всяка пролет,
и дишаме за кратко от живота наш!
И кой не знае, че те опадат всяка есен,
но с радост, че пак ще се родят!
А клонът, който вплел се е във мене,
не е оня, който аз поисках - някога за свой другар!
Живота е такъв - като на дърво със корен,
един е корена - а клоните са много като мен!
И знаем ли кога ще се откърши - поне един от нас!
Търсим онова, което скъпо струва - и заплаща се със любов!
Дървото плаче ли всяка есен - губейки свойте листа?
Дървото плаче ли, когато сняг затрупа го през зима,
тъгува ли за пролетта?
Животът ни е, като на дърво със корен - но има разлика една,
дървото се полива със вода и пак живее....
А ние със любов - ако я открием на света!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
15/10/2007/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me