uFeel.me
НИНА
Автор: mitivan,  3 юли 2012 г. в 17:42 ч.
прочити: 341
                               На Нина Ничева



За мене си всичко узнала
от твоята учителка Аппа.

Сега ме познаваш – без грим съм -
в най-тъмните краски изписан.

През времето земно премина,
към моята Надежда намина...

и вест ми донесе от Нея...
Съветваш ме как да живея.

Съдбата ѝ – знаеш я цяла.
Душата ѝ Там си видяла.

Със обич я чиста опази
и лошо за нея не каза.

За тези, дето заминат:
за лошото всичко прощавай,
с добро душата поменавай!   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me