uFeel.me
НИМА?
Автор: ulita,  19 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 484
Нима не живеят затворени в своята плът?
Нима не лежат заровени някъде там?
Нима не са обречени на мъчителна смърт?
И сякаш не са лишени от ласките на слънцето?
И кой вижда вечността в тях?
Кой ги преследва и търси във себе си?
На кого са му нужни.....едни мечти?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me