uFeel.me
НИКУЛДЕН
Автор: GLOG,  6 декември 2011 г. в 05:26 ч.
прочити: 358
не съм свети
а само Николай
но мисля
че това не пречи
след като нося името
но моя ходатай
да Ви посрещна
с вино и шаран
за здраве и успехи

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me