uFeel.me
НЕЖНОСТ В ЧЕРВЕНО КАДИФЕ
Автор: tinarosivoice,  4 септември 2009 г. в 13:49 ч.
прочити: 345
Ноти кристални
във вихърен танц -
музика бяла, ефирна,
завладяваща класика
в клавиши, струни, глас
изпълва и обвива сетивата
на негасим пожар във власт -
бездимно безмълвие в захлас...
от нежност гола
в червено кадифе,
на вселена с ореола,
ТЯ - цялата вълшебност!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me