uFeel.me
*НЕУГАСВАЩ РУЧЕЙ*
Автор: l.hiena,  10 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 593

*

Порой разлистен, ведрия ти смях

талазено отекна във слуха ми.

И аз... хлапашки-просто онемях,

и ням до днес окайва се дъхът ми.

*

А ти и днес пилееш своят глас

за всички, дето ненаситни разпват.

А аз милея го във всеки час

и жадна в неугасващ ручей... гасна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me