uFeel.me
НЕТНА ВЪШКА
Автор: Lidis,  30 август 2011 г. в 18:07 ч.
прочити: 367
Ти виждал ли си нетна въшка?
             
                      (посветено)

Полазван ли си, ти от нетна въшка
безлична, гладна и смрадлива
и виждал ли си, как се тръшка
комплексите си да избива?

Под власт на егото си пъшка
от лудост се самонавива
и ни е женска, ни е мъжка
зад никът пола си прикрива.

Със други въшки другарува
еднакви жалки по съдба...
И с тях мъсти и се надува
от нета силна към света...

Ти виждал ли си нетна въшка,
и ако дойде тя?
Без свян и без задръжка
я смачкай, без следа...


29.08.2011г.
LIDIS

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me