uFeel.me
НЕКУРШУМНО
Автор: bohem,  10 август 2010 г. в 19:45 ч.
прочити: 536
Куршумно пристигнах на святото място,
прегърнах мечтите на хора край мен
и давах си сметка, и бях уж наясно...
Харесвах да бъда със Вас нощ и ден...

Разливах душата си, пиех до болка
приятелска мъка, несгоди, мечти...
Посявах, ранявах, орях надълбоко
И радвах се. Страдах, когато боли...

Куршумно изстрелях се, в мъка сподавен,
ранен от ръка на приятел и брат...
Такъв си оставам – чешит неподправен,
дарен с обичта Ви и с нея богат...

Болеше във мене не моята болка...
Болеше за Вашите чисти пера...
Пегас позова ме. Без Вас аз не мога -
творбите Ви дишат със чисти сърца...

Какво е обаче човек да познава
човешките ценности, болки, мечти,
ако във болката той не прощава,
ако не вижда в небето звезди...

И днес некуршумно аз пак се завръщам,
прощавам, но казвам: Такъв съм си аз,
не пиша закони във общата къща,
не давам ухо и на чуждия глас...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me