uFeel.me
НЕКА ДА БОЛИ!
Автор: violetad,  14 септември 2009 г. в 12:37 ч.
прочити: 563

Боли сърцето - нека да боли,
така поне разбирам, че съм жива.
Боли, защото нищо не търпи,
защото иска да съм справедлива!

Гори в душата - нека да гори,
не искам да съм зла и безсърдечна.
Без друго има много хора зли,
аз искам и ще бъда по-човечна.

Не искам във живота даже миг
край мен да мине, а да го пропусна.
Дори мигът да е изпълнен с вик
и с този вик живота да напусна.

Да ме боли, гори, да ме разкъса,
инат съм -знам, че ще го преживея!
Това единствено ще ме нахъса
и в болката ще пея.
                                Да, ще пея!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me