uFeel.me
НЕДЕЙ
Автор: ulita,  19 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 428
Недей да тъжиш-така ме лишаваш от сили да бъда,
нали все още съм тук макар и душа!
Аз съм и вечно ще бъда,
макар въплътена в мъгла!
Но недей да скърбиш,
за да имам сили да кажа:
"Аз мога да бъда,аз мога"
Тогава ти ще бъдеш пак всичко за мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me