uFeel.me
НЕ ЗНАМ....
Автор: Chobanov56,  2 септември 2011 г. в 21:04 ч.
прочити: 355

  

 

Аз  мога, но само един дълг да дължа...

Истините си, недосподелени...

Аз мога като птица, знам, да кръжа...

В изгреви свои, до кръв наранени...

 

Ще ме въздига повей нависоко...

Перата ми - до алено, ще греят...

Съсиреци - ще тлеят еднооко...

И полуслепи - пак ще оживеят...

 

Ала душата ми, не би могла, знам...

В тъмнина необятна, да живее...

Не зная, как ще е – и оттук-натам...

Ако пак се усмихне... И запее...

 

Но мога, да опитам, да не тъжа...

И полета си птичи - да продължа...

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me