uFeel.me
НЕ СПУСКАЙ ЗАВЕСИТЕ
Автор: dobromirpenkov,  29 април 2011 г. в 09:42 ч.
прочити: 416

НЕ СПУСКАЙ ЗАВЕСИТЕ

 Не спускай завесите вечер,

не скривай звездите от мен -

да гледам покрова небесен,

от звездната бездна пленен.

 

Пак лунният лъч да ме милва,

във бледа тъга да трепти,

неземни слова да намирам,

щастливо сърце да тъжи.

 

В любовна тъга пак изгубен,

да диря надвечен покой,

в неведом аз свят да съм влюбен,

в безкрайния звезден покров.

 

Не спускай завесите вечер

пред жадния трепетен взор -

притихнал, с звездите далечни,

да слушам аз ангелски хор.

 10.01.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me