uFeel.me
НЕ СПИРАМЕ
Автор: dadycool55,  23 април 2013 г. в 05:35 ч.
прочити: 162

Не спираме да пишем за любов...
Дори когато няма я на прага,
дори когато си отива,
когато като сянка бяга,
зад ъгъла като се скрива... 
Не спираме да пишем за любов...

Не спираме да пишем за любов...
Тя цялата ни същност вае...
И ... слава Богу, че така е!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me