uFeel.me
НЕ СИ ВИНОВНА ТИ
Автор: toti55,  26 януари 2012 г. в 10:07 ч.
прочити: 498
Скришом зимата с вина поглежда
към мен смутена, мислейки, че тя
в прозореца на моята надежда 
рисува слепи, ледени цветя.

И тъжно е, защото най-открито
вината й вменяваме - нали
я свързваме със мигове, в които
от празно и от тъмно ни боли.    
 
И сякаш мисълта ми тя разбра,
затвори се и сгуши се в клонака,
а тежката, натрупана мъгла
със снежинки тихичко изплака.      

Почувствала се бяла, сутринта
с усмивката на цъфнало кокиче
уверено погледна към света
с очи на влюбено момиче.        


   

   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me