uFeel.me
НЕ СЕ СТРАХУВАМ
Автор: blaskov,  26 септември 2012 г. в 20:29 ч.
прочити: 350
Не се страхувам от смъртта,
страхувам се от самотата,
страхувам се от старостта,
страхувам се от простотата.


Не ме е страх от любовта,
дори да иде на талази...
Страхувам се за теб сега
и Господ нека да те пази.


Не ме е страх от топлина,
страхувам се от мисли лоши.
Какво, че трябва да умра,
това дори не ме тревожи.


И Господ нека да те пази,
страхувам се за теб сега.
Дори да иде на талази,
не ме е страх от любовта.


Страхувам се от простотата,
страхувам се от старостта.
Страхувач се от самотата,
не се страхувам от смъртта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me