uFeel.me
НЕ СЪЖАЛЯВАМ
Автор: aza_9,  30 декември 2012 г. в 07:56 ч.
прочити: 240
 
                           (равносметка) 

                           В живота свой
              аз всичко с радост преживях.
                  Обикнах силно Бога, но
                флиртувах и със Сатаната,
                      пребродих  дъното,
                    но летях и в небесата.
               Познах извисяване и радост,
                    и мъка, и болка, и грях...
                  Пих от истините горчиви,
               от сладките лъжи се опивах,
                       но все летях, летях
                и чувствах се жива.  Жива!
                    Не съжалявам за нищо.
                    Нито за уроците строги,
                      нито за сладкия грях.
                 Хляба си с приятели делих
               и падения, и победи, и мечти,
              споделях трепетно и своя стих,
                 плаках, радвах се, надявах...
               Обичта си със шепи раздавах,
                     а все по-богата ставах.


                                     aza_9
                                30.12.2012
                                     Атина 
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me