uFeel.me
НЕ ПИТАМ
Автор: toti55,  9 октомври 2011 г. в 14:17 ч.
прочити: 634

Небето сякаш се предаде -
таено чувство как боли,
на болката си се отдаде
и рукна дъжд - вали, вали ...

И не разпитвам, не гадая,
дори не гоня тъжни мисли,
нали от личен опит зная,
че то така ще се пречисти.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me