uFeel.me
НЕ МЕ ЗАПОМНЯЙ ОСЛАНЕНО ЦВЕТЕ!
Автор: tonia_borisova,  31 януари 2012 г. в 23:57 ч.
прочити: 465

Не ме запомняй – осланено цвете
със бледи, трепкащи листа!
Не ме докосвай с болка по лицето –
раняваш бялата душа!
Не ме запомняй с тая скръб, която
да скрия никак не успях…
Повярвай, знам – ще имам лято
и зрели плодове, и смях!
1977г., В.Търново

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me