uFeel.me
НАЗДРАВИЦА ЗА ЖИВОТА ГРЕШЕН
Автор: aza_9,  25 юни 2012 г. в 21:14 ч.
прочити: 219


Поемам по стръмните друмища,
отвеждащи ме все по-далече,
от видения в неспокойни сънища
на жадувано, на случено вече
и на бъдното - бисерните миди...

Любов да налеем в кристалните чаши
(не ги щадете, по-крехки сме от тях!)
и всеки ден с наслада да отпиваме,
наздравица за Живота с неговия грях.

aza_9
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me