uFeel.me
НАЗДРАВЕ!
Автор: zefpet,  1 август 2011 г. в 13:25 ч.
прочити: 519

 

Да поседнем на чашка, приятелю стар,

да изпеем кахърните песни.

Алкохолът остана единствен олтар –

изповядва ни болки и грешки.

        

Съгрешавахме, братко, и често, без срам,

си разменяхме гневни обиди.

Поседни де! Не ми се прави на голям.

А? Срамуваш се с мен да те видят?

 

Остани си тогава във твоя “затвор”

и без тебе добре ще си фиркам.

Обясняваш ми нещо за моя позор?

Не ми пука! Я виж, че си свиркам.

 

Че съм паднал, приятел, не е моят грях –

аз загубих във кървава битка.

Ала пак ще се вдигна! Отново, със смях,

ще прегърна живота открито.

 

Туй е кратка почивка. Не съм се предал,

аз доспехите бойни си стягам.

И печелех, и губех, но пак оцелях.

Не ми вярваш ли? – Нищо… Наздраве!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me