uFeel.me
НАСТРОЕНИЕ
Автор: Nina Kala,  10 август 2009 г. в 11:20 ч.
прочити: 496
Приюти ме в твоята безбрежност, Нощ,
милионите си цветове ми покажи!
Плени ме с ангелско - невинна мощ
и към мечтани светове ме понеси!

Превърни ме в дръзко-смела птица -
сърцето в гърдите лудо да трепти!
Впрегни звезди в пъстрозлатна колесница -
ах, твоите огнено - чисти звезди!

Окрили ме - в тишината глуха да се рея,
сред рояка звезден аз свойта звезда да намеря!
Чак тогаз избърши от страни ми сълзите -
аз загърбих вече тъжното Вчера!

        1998 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me