uFeel.me
НАРИСУВАЙ ПОРТРЕТ...
Автор: dadi281,  22 юни 2011 г. в 16:27 ч.
прочити: 366

Нарисувай портрет на обичната,
неизменната твоя жена.
С толкова мъки закичена
и останала тук и сега.

Нарисувай лицето, челото й,
бръчките дошли със годините,
искрите все още в очите й
и усмивката лека на устните.

И когато завършиш портрета,
поклони се на тази жена,
 че живота си в миг би отдала
за всички вас и за любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me