uFeel.me
НАПУК
Автор: argonyk,  10 ноември 2011 г. в 15:09 ч.
прочити: 168
Оцеляхме. На всичко напук.
И напук оцеляваме още.
Тези, дето останахме тук -
като врабчетата рошави.

И си псуваме пак по балкански,
закърпили старите ризи.
И си носим обущата лански,
напук на рецесии и кризи.

Оцеляхме, стиснали зъби.
Оцеляваме, опнали жили.
Живота си някак поръбили,
от всяка безнадежност пили...

Тук зимите са по-студени.
И хлябът има вкус на тежък труд.
Тук бедните са много бедни.
И най-нормално е... да бъдеш луд.

Оцеляхме. На всичко напук.
Оцеляваме в дните си сиви.
Тези, дето останахме тук -
оцеляхме. Народ. И сме живи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me