uFeel.me
НАМЕРИ МЕ
Автор: longin,  16 юли 2011 г. в 19:21 ч.
прочити: 225
Пътя ти ще застеля

С розов цвят

Животът ти

Ще изградя

Вълшебен свят

В бяло ще те облека

От светлина

Пръстен ще ти подаря

От утринна роса

Букет от синя лавандула

В облак бял ще те забуля

Ще пеят ангелите сладкогласни

Ще потекат реки мечти

На обичта подвластни

От слънчеви лъчи

Люлка ще ти оплета

В твойте очи 

Звезди ще наредя

Само намери ме

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me