uFeel.me
НАКАЗАНИЕ
Автор: hristina,  10 март 2009 г. в 09:56 ч.
прочити: 443
МРАЗИШ МЕ, ТАЙНО ИСКАШ ДА МЕ НЯМА
И НАДЯВАШ СЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ИЗМАМА,
НО АЗ СЪМ ТУК И СЪЩЕСТВУВАМ,
КОГАТО ТЕ НЯМА АЗ ГО ЦЕЛУВАМ!
      НЕ МЕ МРАЗИ АЗ КАКВА ВИНА ИМАМ,
      НИЩО ЧУЖДО АЗ НЕ ВЗИМАМ,
     НЕ МОГА ДА ОБЯСНЯ КАК СЕ СЛУЧИ,
     НО МЕЖДУ НАС ХИМИЯ СЕ ПОЛУЧИ!
ЗНАЯ ЧЕ КОГАТО ГО ЦЕЛУВАШ ТИ
УСЕЩАШ МОЯ АРОМАТ, МОИТЕ  УСТНИ,
ГАДНО Е ЗНАЯ, НО ТАКА Е КАКВО ДА СТОРЯ,
НЕ МОГА, А И НЕ ИСКАМ ДА СЕ БОРЯ!
      ЧУВСТВАМ СЕ ГРЕШНА,МАКАР ЧЕ НЕ СЪМ,
      ДОКАТО СПИШ ДО НЕГО АЗ КАТО ТАЛАСЪМ,
      ЩЕ СТОЯ ДО ЛЕГЛОТО СВИТА
      И ЩЕ ПЛАЧА ОТ БОЛКА ПРИВИТА!
ВИНАГИ В ОЧИТЕ МУ ЩЕ ВИЖДАШ МЕН,
НЯМА ДА СПРЕ ТОВА НИ НОЩ, НИ ДЕН,
НО ТОВА Е НАКАЗАНИЕТО И ЗА ДВЕТЕ,
ЧЕ ДЪРЖИМ НА ЕДИН И СЪЩИ МЪЖ РЪЦЕТЕ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me