uFeel.me
НАДЕЖДА
Автор: kremi1983,  7 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 4239

ДАДОХ ТИ СЪРЦЕТО СИ И ТИ ГО ВЗЕ,

НО КАКВО НАПРАВИ С ТОЗИ ДАР?

СМАЧКА ГО И БОЛКА МЕ ОБЗЕ,

СЪНИЩАТА СТАНАХА КОШМАР.

СТРАХ МЕ Е, ЧЕ С БОЛКАТА СЕ СВИКВА,

ДОКАТО УСЕТИШ - СТАВА НАЧИН НА ЖИВОТ.

НО НАДЕЖДА ПЛАХА ПАК ОТКЛИКВА -

ЧЕ СЪДБАТА ВЕЧНО СЛЕДВА СВОЯ ХОД.

ЧЕ ДОБРО ЗЛИНАТА ЗАЛИЧАВА,

ВСИЧКИ РАНИ ВРЕМЕТО ЛЕКУВА.

УТРОТО НАЧАЛО НОВО ДАВА,

ДА ЖИВЕЕШ МОЖЕ БИ СИ СТРУВА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me