uFeel.me
НАДЕЖДА
Автор: cvetian,  27 март 2011 г. в 20:27 ч.
прочити: 346
Много е тежко,дори зловещо
от тази лицемерна пощада.
Това е неискрено нещо,
не приемам такава награда.
Не искам да се оневиня,
но няма да живея век.
Искам да се съхраня
и оцелея аз като човек.
Колкото и да желаят,
нямат никакъв начин как-
сега отново да ме омотаят
и да ми подложат крак.
Аз чакам оня светъл ден,
когато нежен, топъл глас
ще пожелае и на мен:
Със теб съм аз! На добър час!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me