uFeel.me
НА ВЯТЪРА В НЕЖНАТА ПРЕГРЪДКА
Автор: aza_9,  13 юли 2013 г. в 10:57 ч.
прочити: 262


Аз често танцувам на вятъра
в нежната прегръдка с любов
и уча се от него да вярвам
на Времето в суровия зов.

Танцувам, усетила ритъма
на дивната негова песен,
Времето чувам как вика ме,
танцувам в ритъмът бесен.

Този танц в кръвта ми разлива
чувството за светлина лъчиста,
във вените ми той лава влива,
а тя пулсира жива, напориста.

Нося се аз приказно лека,
вятърът пътека изприда,
по неговата вятърна пътека
един ден и аз ще си отида.

aza_9
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me