uFeel.me
НА ТЕБ, ГЕНÉТИКО
Автор: edelvais,  4 юли 2012 г. в 06:36 ч.
прочити: 762

С теб, моя генéтико,

с нови прозорци се сдобих,

нови светове видях,

себе си и света преоткрих,

и чрез всичко това се възродих.

Ти, генéтико, си светлина

с нова дължина

в новия – ХХІ-вия век за всеки

виждащ и можещ човек.

Паметта ни за теб е ценна,

нужна и свята,

защото ти съхраняваш

паметта ни за живота на земята.   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me