uFeel.me
НА ПРАГА НА ЖИВОТА
Автор: mladMilan,  22 май 2011 г. в 09:44 ч.
прочити: 713
Дойде и този ден щастлив -
мечтан и чакан от години!
На прага на живота си,
с мечти от вятъра по силни!

Пораснал, силен и красив,
с младежки плам в очите сини!
Бъди ти весел и щастлив,
във бъдещето вярвай, сине!

Върхове изкачвай с лекота,
преследвай нови хоризонти!
Върви със вдигната глава,
и нека Господ да те води!

Любов да има в твоя път
и обич винаги да грее!
Да нямаш тежък кръстопът –
душата с радост да се смее!

Помагай на добрите хора,
ръка подавай, мъж бъди!
Бъди приятел и опора –
за истината се бори!

Ще има трудности и битки,
в живота има и това!
Така било е сине, с всички,
през всички тежки времена!

Живей живота си достойно,
човек бъди във този свят!
Добър ли си – се връща двойно!
Обичаш ли – си вечно млад!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me