uFeel.me
НА МОЯТА МАЛКА ДЪЩЕРЯ!
Автор: fenix,  26 май 2012 г. в 09:44 ч.
прочити: 7921

Порасна вече моето момиче-
прекрасната ми малка дъщеря!
Към утрото със бързи крачки тича,
на четиринадесет - млада е жена!

Със своите грижи - хубава, суетна,
свободно тича сред безброй мечти.
Усмихната, безгрижна и кокетна,
звездите гони, а във мен вали...

Едничка ми е - цветето на мама,
изпълваща живота ми със цел...
Причина за усмивка, за промяна,
тя щастие е мое... без предел!

Тя мамината галена принцеса...
със хъс прохожда в дивия живот!
А в мен сърцето бавничко се къса,
познавайки пре-тежкият хомот...

Ще пада, става, колене ще драска
и рани ще лекува със сълзи...
Но пак ще бъде силна и прекрасна
и пак ще тръгва... нищо, че боли!

Тя е борец... и зная ще се бори,
но как е свито майчино сърце...
Как горко плаче, страда и говори,
обвито в най-човешки страхове!

Принцесо моя! Мое лунно цвете!
Моя прекрасна малка дъщеря!
Със тези искрено написани куплети,
благословията си искам да даря!

Бъди щастлива!... Винаги засмяна!
с добро в сърцето, мила, се бори!
Ръката Бог държи на твойто рамо
и ще те пази, зная, от беди!
 
Бъди обичана... и винаги желана!
Жена бъди... и горда и добра...
Грижовна майка, винаги засмяна,
и мойта малка, нежна дъщеря...

Обичам те! Прекрасна, малка, моя!
От мойта обич спретнах ти букет!
И знай, че винаги пред бащиния огън,
твоето място ще е най-отпред!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me