uFeel.me
НА МОЕТО МАЛКО МОМИЧЕ
Автор: zefpet,  23 юли 2011 г. в 14:54 ч.
прочити: 812

И дори с наранени нозе, с теб ще бъда, Звездице,
ще преборя гори, ветрове, мое скъпо момиче!
Неспокойният сън си за мен, моя болка в душата
и за мене, в горчивия ден, ти си истински свята!

Ако пак се родя в този свят, точно тебе ще искам.
Аз съм с тебе безкрайно богат – на живота ми смисъл.
Не разпитвай “Къде?” и “Защо?”, смело в слънцето гледай.
Усмихни се на своя живот и мечтите преследвай!

Щом умора достигне до теб, не унивай, послушай
как звучи моят бащин рефрен, с обичта ми орисан!
Бъди смела и силна жена, не признавай прегради!
Не продавай сърце и душа, на колѐне не падай!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me