uFeel.me
НА ЛУДИТЕ ПРИНАДЛЕЖИ СВЕТА...
Автор: cks,  6 октомври 2008 г. в 08:32 ч.
прочити: 438

На лудите принадлежи света,

онези луди, които никой не разбира,

там дето лутат се и дирят светлина,

тук дето блъскаме ги, а пък те благодарят.

Защото само те разбират същината

на свойта ценност за която другите са слепи,

те търсят смисъл в тишината,

бленувайки за своите измислени доспехи.

Онези луди - обругани и опозорени,

които чувстват всяка дребна радост от живота,

разчоплят всичко и разнищтват в/ъв/ страстта си:

до край, до кокал... Не! До смърт.

... А всъщност те са дребни, бедни люде, с/ъс/ етикет "Психчески са зле!"

понякога са тихи и прозрачни, понякога са злобни до припадък,

несъвместими с разсъжденията на нормалните

и отделени от света чрез параван от същност.

Но те са истината, голотата на живота,

свободно дишат в този свят, защото той е само техен дом,

макар да мислим, че душите им са болестно сакати,

те имат всичко и владеят всичко - точно Лудите...

21.01.1994

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me