uFeel.me
НА КАФЕ СЪС СЛЪНЦЕТО
Автор: aza_9,  10 октомври 2012 г. в 07:22 ч.
прочити: 341


Слабо, бледно слънцето е днес навън,
но с нежността си то душата ми сгрява
и като мой най-добър приятел любим,
с усмивка чаша топло кафе ми подава.

Сред дъхав аромат от радост и печал
по  времето, така  неусетно отминало,
с флиртуващо кафе в слънчев бокал,
аз искам да пея за днес. Не за минало. 

Своята участ приех сама и гордо
вървя по пътя, който сама съм решила.
На живота се радвам и вече мога
да си простя, когато съм го сгрешила.

Щом сме заедно с него в утрата ми сиви,
със слънцето- спряло на тихата ми гара,
ще бъдем, дори и самотници, щастливи
с радостта от Живота - мъдрост стара.

Ще си взема шепа от есенното слънце,
дълбоко в сърцето си ще го скрия
и когато съм много тъжна, когато боли,
по глътка от него с кафе ще отпия.

 aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me