uFeel.me
НА ИЗТОК ОТ СЕБЕ СИ
Автор: theheart_ofthefire,  5 януари 2011 г. в 19:27 ч.
прочити: 737

Този рай е на изток от себе си,
а светците са някакви грешници,
натежали от страсти и смелости,
незачели свещените петъци...

...Този рай, той е труден за стигане,
но не струва молитви и кръстове,
не очаква възхвали и вричане,
в него никой не стъпва на пръсти.

Този рай е на запад от себе си,
и на юг, и на север, навсякъде,
този рай е ... подслон за човеците,
не за праведни тъмни предатели.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me