uFeel.me
НА ХРИСТИНА
Автор: ageorgiev,  4 юли 2011 г. в 13:33 ч.
прочити: 188
Осанка стройна, походка нежна,
душа прекрасна, чиста белоснежна.
Очи неземни - зора родили,
и после хиляди слънца във тях пленили.

Коси красиви, бурни, властни,

нощта във тях танцувайки ликува,
и после сякаш ангели прекрасни,
орисали нощта - благодарна в танца
да пирува.

И в танц отдаден, понася се и тя,

прекрасна, женствена и стилна,
и виждаш - пръска светлина
от харизма заслепителна и силна.

Толкоз нежна - като ангел,

но танцува с дяволски талант,
и благословена от Архангел,
тя има сила на гигант.

След танца бурен - за усмивката мечтае,

дори тя няма нужда от поклон,
но страстта остава дълго да витае,
родена от душата на ПАСЙОН!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me