uFeel.me
НА ГАРА "ОТЧАЯНИЕ\"
Автор: mega_char,  30 октомври 2010 г. в 12:00 ч.
прочити: 405
На гарата стои сама
и взира се в стоманените линии.
Празна отвътре...
заслушана в наближаващите мълнии.

Не се страхува от дъжда,
а бурята е сякаш отражение
на чувствата...
бушуващи в недоумение.

Не иска да се скрие.
Вятърът зловещо пощипва лицето ú.
Не се нуждае от подслон...
какво да крие като празно е сърцето ú?!

И все така на гарата стои,
целувана от сладките мъгли.
А нощта бавно се спуска
в шумолящите, плачещи с нея гори...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me