uFeel.me
НА ДЪЩЕРЯ МИ
Автор: jina97,  3 декември 2011 г. в 23:54 ч.
прочити: 280
Мойта малка дъщеря
днес е вече малка дама,
на четиринадесет става - да!
Аз пък остарях за двама!

Празнично е днес у нас,
пълно с братовчеди \"луди\",
че празнуваме в/ъв/ този час 
нашите заблуди:

че израстваш с/ъс/ годините
и поумняваш ти дори...
Туй лъжа е за наивните,
в друго е растежът, разбери!

В отговорността за всичко сторено,
в благородство, в доброта,
в броя на лошотиите отложени
и в към себеподобни обичта.

Затова ти, дъще, днес желая
мир над хорските глави,
любовта да е в сърцата,
хармонията - в делниците ни!

Че всички хора по Земята
едно цяло сме пред Бог.
Затова ни прати тука,
а не човек на човека да е роб.

Щом до теб човек се радва,
радвай се и ти!
Щом човек до теб скърби,
не тъжи с/ъс/ него, а му помогни!

02.12.2011 г. 13.16 ч.
Галина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me