uFeel.me
НА ДЪЩЕРЯ МИ...
Автор: maria_ha,  27 юни 2011 г. в 14:47 ч.
прочити: 351
 

Почувствах те, тъй както пролетта през пръстите ми почва да цъфти...
Както в началото на нова книга, препускайки с широки и жадни очи...
Новината за теб запали сълзите ми - изгаснали от светлото очакване...
И всеки стон, всеки дъх, всяка глътка на вятъра търсеха твоето изплакване...


Обикнах те преди да се срещнат със слънцето твоите малки ръчички!
Жадувах те, преди да посрещаме утрото с плахите ти очички...
Надежда и щастие, блян до поискване бе ритъмът на сърцето ти...
И всяко помръдване, че съществува началото, разплискваше небето ми...

Сега си до мен - мое най-светло утре, моят най-светъл миг до безкрая!
Денят ми изгрява със твоето „мамо\" и с твоята прегръдка голяма!
Описана в стих любовта ми към теб няма как да изкрещи обичта  ми...
Билетът към утре е в твоите ръце и владее деня и нощта ми...


  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me