uFeel.me
НА БАЩА МИ
Автор: texima.ltd,  6 януари 2012 г. в 14:12 ч.
прочити: 2100
Потърсих те в спомени, в сърцето...
усмивката ти, твоя поглед строг
понякога ми липсват безутешно,
че взирам се за тях на всеки праг.

В трудни дни за теб се сещам първо
утеха и опора вечно си ми бил,
но теб сега те няма скъпи татко,
така ми липсваш, макар и побелял.

Най-тежко е по празници без тебе
когато на трапезата се наредим
очакваме да вдигнеш чаша за наздраве,
но теб те няма,дори деня да споделим

Сърцето ми във  скръб се свива
години минаха, но то е все така,
тъгата ми по теб е вездесъща
а исках с нас да споделиш ти старостта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me