uFeel.me
Н О В О Р О Ж Д Е Н И Е
Автор: e_mima,  5 май 2013 г. в 17:12 ч.
прочити: 387
От мига, в който се родих повторно
аз раста като малко дете –
не на ръст, а по дух обновена
към небето издигам ръце. 
И превърната в мощна антена
на импулси, заредени с любов
душата ми като река прелива
в живота, станал по-красив и нов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me