uFeel.me
My reckless love
Автор: Aries,  24 май 2012 г. в 13:11 ч.
прочити: 209
Ти беше като хищна птица,
прелитайки над сенките самотни във онази тиха вечер,
и аз видях те да политаш,
подобно гарван - цял във черно бе облечен.
Тълпата път ти стори,
уплашени от блясъка във тези сини, ледени очи,
а ти дори не отговори,
те бяха глухи, слепи, нямаха и имена дори.
Усетих трепване,
и знаех, че предупреждение да бягам бе,
но аз се взирах в синьото,
а то покварно беше, събрало много грехове.
Защо не бягах, ли?
Студът във теб ме караше да приближавам безразсъдно,
със всяка крачка аз замръзвах,
от този миг за мене всичко беше свършено.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me