uFeel.me
Музика
Автор: misssbisss,  6 август 2009 г. в 22:11 ч.
прочити: 403
Сърцето е китара, очите ми са ноти,
къдриците в косата ми са ключа Сол.
В нотната тетрадка на душата ми работи
машина хранеща се с Rock & Roll.

Със зъби кат' клавиши на пиано
изяждам гладно всеки звук.
В гърдите ми пулсират барабани,
под кожата съм с имплантиран слух.

С пръстите ми - петолиния изящни
всеки шум в мелодия преобразувам.
А от устните ми, акапели сластни
се изнизват и със тях танцувам.

***

Благодаря Ви за аплауза безкраен!
Благословена съм с такава публика.
Моля! Нека да се запознаем...
Аз съм Биси... Занимавам се с Музика.

***


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me