uFeel.me
Музика и...
Автор: Laska,  3 февруари 2009 г. в 11:04 ч.
прочити: 464

Тежките сълзи в очите,
които
ресниците ми пазят -
да не оставят следи,

парещият стон в гърдите,
който
устните притискат -
да не прозвучи,

тръпнещото пърхане отляво,
което
като птиче в клетка
иска да се освободи

и музиката,
лееща се в мен -

това си ти...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me